Joec

Følg os:

Zinktag

Kvalitetsservice og specialister

TA KONTAKT

Vi forbinder dig med et teammedlem.

Har du brug for hjælp til at få det bedste ud af dit Zinktag? Så er Jesper Øresø Company her for at hjælpe dig. Vi tilbyder kompetent og professionel service og support til dit Zinktag.

Vores eksperter er klar til at installere et nyt tag til dig, som du vil nyde godt af i mange år. Vi har kun valgt de bedste materialer til din fordel. Det er afgørende for os, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af materialerne, da de er afgørende for tagbelægninger.

Hvad er fordelene ved zinktag?

Zinktag har mange fordele. Det er et meget holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger som regn, sne og frost. Det er også modstandsdygtigt over for skimmelsvamp og råd, hvilket gør det til et godt valg til tagdækning. Det er også let at installere og vedligeholde, og det har en lang levetid. Zinktag har for de fleste også et unikt stilfuldt udseende til ethvert hjem.

Hvor lang levetid har et zinktag?

Metaltag er et godt valg, når det kommer til holdbarhed. Aluminium kan holde i op til 50 år, mens zinktag ofte kan holde godt over 70-100 år. Kobber har den længste levetid og kan holde flere århundreder. Det betyder, at et metaltag har en levetid, der er 4-9 gange længere end et tagpap tag. Vælg metaltag til dit tag og få et holdbart tag, der kan holde i mange år.

Hvorfor skal du vælge os til at bygge dit zinktag

Vi har 15 års erfaring med alle former for tagarbejde og specielt inden for zinktage. Vores firma er forsikret, så du er sikret under hele forløbet. Vi lover at levere kvalitetsarbejde og yder 10 års garanti på udført arbejde. Vi forlader ikke kunderne før de er tilfredse, og vi rydder altid op efter os selv.

Vi tilbyder afmontering af eksisterende tagbelægning, bortkørsel til deponi, montering af nyt træunderlag, not og fjer tagbrædder, levering og montering af strukturmåtte, montering af tagrende samt fodblik og pålægning af nyt zinktag med stående false. Det skal være nemt for dig som kunde, at bruge os til dit håndværk.

Få et gratis tilbud på din opgave

Få et tilbud og vurdering af din opgave helt gratis. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov, så du får mest muligt ud af dine penge. Så hvis du har brug for hjælp til dit projekt, udfyld venligst formularen eller ring til os på 20359112. Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top