Joec

Følg os:

Om Os

Hvem er vi og hvad er vores vision

J.Ø.C Håndværk

Vores vision, at være Nordsjællands foretrukne håndværker inden for tømrer og snedkerfaget. Siden vi startet vores rejse, er der konkrete værdier, som vi ikke ønsker at gå på kompromis med. For os handler det om, at kunne stå op hver eneste morgen til en masse glade kunder, som husker os for godt og ærligt arbejde.

Med vores 15 års erfaring i branchen, har vi set alle typer opgaver store som små. Derfor kan vi 100% garanterer dig for, at vi kan løse din opgave til perfektion

Værdier/mission

Ærlighed og integritet

Alle vores kunder skal kunne stole 100% på os i alt hvad vi vejleder og rådgiver om. Når vi siger noget, skal det altid være til kundens fordel og ikke kun vores egen profit

Overholder alle aftaler

Når vi indgår en aftale med dig, kan du være sikker på, at vi vil overholde den på alle måder. Vi ankommer til tiden og holder dig opdateret på eventuelle ændringer eller forsinkelser. Vi forstår vigtigheden af at have tillid til den service, du modtager, og vi vil altid stræbe efter at levere en pålidelig og professionel service.

Alt arbejde udføres til perfektion

Vi tror på at levere arbejde af højeste kvalitet og går aldrig på kompromis med vores håndværk. Derfor kan du være sikker på, at alt arbejde, som vi udfører, vil blive udført til perfektion.

Nordsjællands bedste tømrer og snedker firma

At gøre en forskel har den største betydning for os. Derfor skal vi være Nordsjællands bedste tømrer og snedker firma, som vil blive husket mange år ude i fremtiden.

Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud